Τεχνολογία

Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη»

H AEK πέρασε με 2-1 από το Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό και την περιμένει στην OPAP Arena το ερχόμενο Σάββατο (19/8) για τον α΄ αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League που αναβλήθηκε μετά την επιδρομή Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσουρή. Ο τεχνικός της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα που στο τέλος του ματς δεν πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, την αφιέρωσε στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην Cosmote TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω χαιρετισμούς στον κόσμο μας. Ειδικά στην οικογένεια του φιλάθλου που χάσαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς! Αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία. Αυτό που χρειαζόμαστε στη ρεβάνς είναι να είναι ο κόσμος μας ως έξτρα παίκτης και να δείξουμε ότι είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Ηταν φυσιολογικό να είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτή την απόδοση μετά από 16 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Στο ημίχρονο τους είπα πολλά πράγματα και τα ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα. Στην επανάληψη κάναμε πολλά πράγματα απ’ αυτά που μπορούμε».

 

Ο Πέτρος Μάνταλος στους πανηγυρισμούς του 2-1 της ΑΕΚ απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ σχημάτισε με τα χέρια του το «Μ» ως φόρο τιμής στην μνήμη του Μιχάλη, ενώ ο Γαλανόπουλος σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα. Και ο Πελάδο έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς να πανηγυρίσει τη νίκη, ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για τον αδικοχαμένο 29χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προέβη στην εξής ανάρτηση μετά το 2-1 απέναντι στην κροατική ομάδα: «Για την ιστορία της. Για τη μνήμη του Μιχάλη. Για την Ελλάδα που σήμερα γιορτάζει. Η ΑΕΚάρα έκανε παρέλαση στο Μάξιμιρ και έφυγε με ιστορική ανατροπή και νίκη 2-1. Το Σάββατο στην OPAP ARENA θέλει να σφραγίσει τη μεγάλη πρόκριση!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button