Οικονομία

Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass – Πότε και για πόσο ανακοινώνεται παράταση

Τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή σήμερα, Δευτέρα (03.07.23) του Market Pass για όσους είχαν επιλέξει κατάθεση σε άυλη κάρτα. Το μέτρο αναμένεται να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται άμεσα σε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό, έχουν πληρωθεί όλο το ποσό του Market Pass και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η παράταση θα είναι για τρεις μήνες και θα υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη παράταση για άλλους τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος του έτους εφόσον δεν μεταβληθούν οι συνθήκες στο μέτωπο της ακρίβειας.

Σημειώνεται ότι για να λάβει κάποιος το πλήρες ποσό του Market Pass θα πρέπει να επιλέξει την κατάθεση σε ψηφιακή άυλη κάρτα, η οποία εξαργυρώνεται σε POS (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, ιχθυοπωλεία, λαϊκές). 

 

To άρθρο Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass – Πότε και για πόσο ανακοινώνεται παράταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button