Τεχνολογία

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ

Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η ανεπίσημη… πρεμιέρα των Πειραιωτών θα είναι το -κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό της 3ης Σεπτεμβρίου με το Λαύριο, ενώ το τελευταίο ματς που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» πριν μεταβούν στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα είναι το φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, στις 17/9 με την Αρμάνι Μιλάνο.

Υπενθυμίζεται ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποτέλεσμα να πάρουν μέρος σε αυτή και οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού αρχίζει, καθώς στο επόμενο διάστημα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας με τον Λουκ Σίκμα να είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και τους υπόλοιπους να ακολουθούν τις επόμενες ημέρες. Οι παίκτες των Πειραιωτών θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πατήσουν παρκέ.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 03/09 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στο Λαύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπόλοιποι αγώνες προετοιμασίας:

07/09 Προμηθέας-Ολυμπιακός

10/09 Ολυμπιακός-Προμηθέας (κεκλεισμένων των θυρών)

15/09 Ολυμπιακός-Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (κεκλεισμένων)

17/09 Ολυμπιακός-Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (The Night of The Legend)

21/09 Αναχώρηση για Κύπρο

22/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

23/09 Φιλικό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους διεθνείς, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Μουντομπάσκετ. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Τόμας Γουόκαπ (Ελλάδα), Μουστάφα Φαλ (Γαλλία) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (Σερβία) θα ενσωματωθούν ανάλογα με το πότε θα επιστρέψουν από το Μουντομπάσκετ. Το ίδιο ισχύει και για δύο μέλη του σταφ, τους Στέφανο Τριαντάφυλλο (συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα) και Βαγγέλη Μπενάτο (φυσιοθεραπευτής).

Στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος θα πάρουν επίσης μέρος οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button