Ομορφιά

Βασίλειος Κωστέτσος για Βίκυ Καγιά: «Έχει κάνει μια καριέρα, αλλά δεν είναι αυτό που παρουσιάζει ότι είναι στο εξωτερικό»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έκανε πρόσφατα ο Βασίλειος Κωστέτσος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νυφικό της συζύγου του Σπύρου Πώρου, το οποίο επιμελήθηκε πρόσφατα, αλλά και για τη Βίκυ Καγιά.

«Μου έστειλε μήνυμα ο Σπύρος και μου γράφει “σε παίρνω τηλέφωνο σε λίγο, ετοίμασε νυφικό”. Λέω από μέσα μου “πλάκα μου κάνει”. Δεν είχα ακούσει κάτι, μέχρι που μου έστειλε το link για να δω τη Μαρία και να μιλήσω μαζί της», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Και συνέχισε: «Δεν ήταν ένα εύκολο νυφικό, διότι δεν τη γνώριζα για να ξέρω τις αναλογίες της. Όλο έγινε μέσω Skype. Το νυφικό ήταν εμπνευσμένο από τη Μαρία Κάλλας, έτσι το ονόμασα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ανάμεσα σε όλους αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά.

«Η Βίκυ Καγιά έχει κάνει μια καριέρα, αλλά δεν είναι αυτό που παρουσιάζει ότι είναι στο εξωτερικό. Η καριέρα της ήταν στην Ελλάδα. Δεν ήταν εφάμιλλη της Βίκυς Κουλιανού και της Κουντουρά. Το ότι έκανε κάποια σόου και κάποια διαφημιστικά για σαμπουάν στη Γερμανία δεν είναι διεθνής καριέρα», σχολίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο της ως παρουσιάστρια, λέγοντας: «Δεν ήταν κακή στην παρουσίαση, απλά ήταν λίγο αυτό το υστερικό που είχε πάθει τελευταία κι αυτή η… φαντασιοπληξία, που τη μία έβλεπε τη Ναόμι Κάμπελ κι έπλεκαν μαζί στα backstage, ενώ η Ναόμι δεν ξέρει καν να πλέκει, ή ότι περπατούσε σε σόου της Chanel. Ας μας τα δείξει και δημόσια».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button