Τεχνολογία

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία τώρα στο ΒΟΑΚ – Κλείνει και το τμήμα Παπαναστασίου-Γιόφυρο – ΡέθυμνοΗ είσοδος στον ΒΟΑΚ – προς Ρέθυμνο – από τον κόμβο Παπαναστασίου, θα παραμείνει κλειστή κατά τις βραδινές ώρες, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 22.00 μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 06.00

Μπλοκαρισμένη είναι η εθνική οδός από την Παπαναστασίου μέχρι και τη διασταύρωση της Νέας Αλικαρνασσού ενώ τα αυτοκίνητα σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών φτάνουν μέχρι την Καζαντζίδη.

Τεράστιες ουρές σημειώνονται μέσα στην πόλη ειδικά σε παρόδιες οδούς της εθνικής όπως στη Λεωφόρο Κνωσού και την Παπαναστασίου.

Την ίδια ώρα μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει του οδηγούς από σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, το βράδυ καθώς η έξοδος της Παπαναστασίου προς Γιόφυρο αναμένεται να κλείσει για τη συντήρηση του οδοστρώματος.

Οι οδηγοί θα πρέπει να εφοδιαστούν με… υπομονή καθώς αναμένατε να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

Το γεγονός αυτό όμως, με δεδομένο ότι καθημερινά και ειδικά τις ώρες αιχμής από το εν λόγω σημείο διέρχονται εκατοντάδες οχήματα, έχει για μια ακόμη φορά δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα με συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές ΙΧ, τα οποία εγκλωβίζονται στο σημείο για αρκετή ώρα και με τα νεύρα των οδηγών που βιάζονται να πάνε στις δουλειές τους, αλλά ξέρουν ότι με την υπάρχουσα κατάσταση στο ΒΟΑΚ αυτό είναι αδύνατο, να έχουν φτάσει στα όρια της αγανάκτησης.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς κατά τα φαινόμενα την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να κλείσει ολοκληρωτικά η έξοδος προς Εθνική για τουλάχιστον μία ημέρα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης.

Η είσοδος στον ΒΟΑΚ – προς Ρέθυμνο – από τον κόμβο Παπαναστασίου, θα παραμείνει κλειστή κατά τις βραδινές ώρες, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 22.00 μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 06.00.

Οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος έχουν ξεκινήσεις από χθες Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου και για 1.500μ προς Ρέθυμνο  ( 400μ μετά την άνω διάβαση προς οδό Ούλαφ Πάλμε), καθώς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022».


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button