Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 ΤΕΛΙΚΟ: «Άλωσαν» το ΟΑΚΑ και πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι Ισραηλινοί

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, αναζητώντας τη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για να γίνει από την αρχή “αφεντικό” της σειράς.

Με το αβαντάζ της έδρας του, ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε σειρά αγώνων, για να βρεθεί σε Final 4 της Euroleague, για πρώτη φορά μετά το 2012. Οι Ισραηλινοί είναι όμως η μοναδική ξένη ομάδα που τον νίκησε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Newsit.gr

Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, μιας και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ οι Ισραηλινοί στην έβδομη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και θα συνεχιστεί με δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι (ουδέτερη έδρα λόγω πολέμου στο Ισραήλ) αν χρειαστεί.

Το πρώτο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 ΤΕΛΙΚΟ: «Άλωσαν» το ΟΑΚΑ και πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι Ισραηλινοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button