Πολιτική

Ηράκλειο: Αλλάζουν φώτα…. και βραχυκύκλωσε η παραλιακή! – Ηράκλειο«Λόγω απαραίτητων εργασιών αντικατάστασης ιστών και φωτιστικών σωμάτων, ο φωτισμός στην παραλιακή λεωφόρο από τη συμβολή των οδών Παναγιωτάκη και Λακωνίας έως τη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μάχης Κρήτης, δεν λειτουργεί», αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου στη σχετική ανακοίνωση

Μάλιστα! Μάλλον η χρονοκαθυστέρηση στις ανακοινώσεις χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή του Ηρακλείου μιας και χρειάστηκαν να περάσουν τρεις βδομάδες συσκότισης στην παραλιακή αλλά και ένα σχόλιο στην στήλη για να λάβουμε απάντηση για την σκοτεινή πραγματικότητα στο παράκτιο μέτωπο.

Θα μου πεις δεν είναι κακό που λάβαμε απάντηση αλλά αυτή η καθυστέρηση δείχνει και την λογική για την σχέση της δημοτικής αρχής με τους πολίτες που εδώ και μέρες αναρωτιόνταν γιατί υπάρχει αυτή η απαξιωτική εικόνα στο παράκτιο μέτωπο.

Μέσα στην ανακοίνωση λένε πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας σε αυτό το σημείο λες και τις προηγούμενες μέρες δεν υπήρχε επικινδυνότητα. Ναι κύριοι η επικοινωνιακή πολιτική για μια ακόμα φορά χαρακτηρίζεται ως ο φτωχός συγγενής στην Λότζια ωστόσο τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε την αιτία της συσκότισης.

Αλήθεια πότε γίνονται αυτές οι εργασίες στην παραλιακή γιατί οι κάτοικοι που μας ενημέρωσαν δεν είχαν αντιληφθεί κάτι έστω μέχρι και σήμερα. Για την ιστορία παραθέτουμε την ανακοίνωση του δήμου που ήρθε μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος από το neakriti.gr.

Η ανακοίνωση του δήμου αναλυτικά: Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω απαραίτητων εργασιών αντικατάστασης ιστών και φωτιστικών σωμάτων, ο φωτισμός στην παραλιακή λεωφόρο από τη συμβολή των οδών Παναγιωτάκη και Λακωνίας έως τη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μάχης Κρήτης, δεν λειτουργεί. Συνιστάται η προσοχή των οδηγών στα συγκεκριμένα σημεία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου αναφέρει: «Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω απαραίτητων εργασιών αντικατάστασης ιστών και φωτιστικών σωμάτων, ο φωτισμός στην παραλιακή  λεωφόρο από τη συμβολή των οδών Παναγιωτάκη και Λακωνίας έως τη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μάχης Κρήτης, δεν λειτουργεί. Συνιστάται η προσοχή των οδηγών στα συγκεκριμένα σημεία».


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button