lifestyle

Οι Pearl Jam εμπνεύστηκαν το νέο τους τραγούδι από τον Ντόναλντ Τραμπ

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα, Pearl Jam, χρησιμοποίησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ως πηγή έμπνευσης για το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Wreckage». Την αποκάλυψε έκανε ο τραγουδιστής της μπάντας, Έντι Βέντερ.

Το δωδέκατο στη σειρά άλμπουμ κυκλοφόρησαν την Παρασκευή (19.04.2024) οι Pearl Jam με το όνομα «Dark Matter». Το γνωστό συγκρότημα από το Seattle των ΗΠΑ έχει συμπεριλάβει στον δίσκο ένα τραγούδι που, όπως αποκάλυψε ο frontman Έντι Βέντερ, είναι για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τραγούδι «Wreckage» αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα. «Υπάρχει ένας τύπος στις ΗΠΑ που εξακολουθεί να λέει ότι δεν έχασε στις εκλογές και οι άνθρωποι αντηχούν και ενισχύουν αυτό το μήνυμα σαν να είναι αλήθεια» είπε ο Έντι Βέντερ.

«Ο Τραμπ είναι απελπισμένος. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ υποψήφιος πιο απελπισμένος να κερδίσει, απλώς για να κρατηθεί έξω από τη φυλακή και για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Είναι εκεί έξω υποδυόμενος το θύμα» ανέφερε, επίσης, ο τραγουδιστής των Pearl Jam.

Ο Τραμπ κατηγορείται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει πληρωμή 130.000 δολαρίων προς τη Στόρμι Ντάνιελς, σταρ ταινιών ενηλίκων, ώστε εκείνη να μην αποκαλύψει τη φερόμενη σεξουαλική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο.

To άρθρο Οι Pearl Jam εμπνεύστηκαν το νέο τους τραγούδι από τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button