lifestyle

Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι πολύ αυστηρή, σηκώνω φρύδι, γίνομαι πάγος

Τη Νάντια Κοντογεώργη φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που τη θυμώνει.

Μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η Νάντια Κοντογεώργη είπε:

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, όλοι προσπαθούμε να ζήσουμε λίγο καλύτερα αυτή τη ζωή. Και η ψυχοθεραπεία δεν είναι πανάκεια, δεν είναι για όλους, όποτε και αν.

«Έχω κάνει και διαλογισμό. Όλα με βοηθούν, ακόμα και τα reels στο Instagram. Πολλές φορές μπροστά στη γιατί δεν έχουμε κανένα εργαλείο, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, μας φέρνει συνέχεια σε επαφή με εμάς και με το προς τα πού πρέπει να μετακινηθούμε, προσπαθούμε να εξοπλιζόμαστε και πάντα είμαστε ανέτοιμοι», είπε αρχικά.

 

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον θυμό και τι είναι αυτό που μπορεί να τη βγάλει από τα ρούχα της…:

 

«Γενικώς μου είναι δύσκολο να εκφράσω τον θυμό μου. Στους πολύ κοντινούς μου, δεν το περιμένουν, γίνομαι πολύ αυστηρή, σηκώνω φρύδι, γίνομαι πάγος. Θυμώνω όταν κάποιος αμφισβητήσει την αλήθεια μου, προσπαθεί να χειριστεί καταστάσεις, όταν κάποιος προσβάλλει δικούς μου ανθρώπους ή τα όρια της κοινής λογικής», εξομολογήθηκε η Νάντια Κοντογεώργη.

To άρθρο Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι πολύ αυστηρή, σηκώνω φρύδι, γίνομαι πάγος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button