lifestyle

Καίτη Γαρμπή για Eurovision: Λυπήθηκα, μας άξιζε να πάμε καλύτερα

Με μια φωτογραφία από τη δική της συμμετοχή στη Eurovision, πίσω στο 1993, σχολίασε η Καίτη Γαρμπή τα όσα έγιναν στο Μάλμε και τη θέση που πήρε η Ελλάδα.

Η Καίτη Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 1993 που είχε γίνει στην Ιρλανδία με το τραγούδι «Ελλάδα, χώρα του φωτός» και η εμφάνισή της έχει μείνει στις μνήμες… όλων.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του τραγουδιού «Ζάρι» και της Μαρίνας Σάττι και όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram λυπήθηκε για τη θέση που πήρε η Ελλάδα στη Eurovision της Σουηδίας και εκτίμησε ότι άξιζε κάτι περισσότερο.

«Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nέμο ήταν πολύ καλός! Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα!», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses❤ (@kaitigarbi)

 

Όλη η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

«Παρακολουθώντας όλες αυτές τις μέρες τα δρώμενα στη Γιουροβίζιον έζησα ξανά όλη τη διαδικασία του διαγωνισμού τον Μάιο του 1993 από την ώρα που εφτασα στο Μιλστριτ της Ιρλανδίας μέχρι την ώρα που ξαναμπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής.

25 τότε οι διαγωνιζόμενες χώρες, η Ελλάδα κέρδισε την 9η θέση κι εγώ κέρδισα ένα επικό ρεκόρ 43’’ κοντινό πλάνο χωρίς διακοπή!

Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια!

Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nέμο ήταν πολύ καλός!

Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα!».

To άρθρο Καίτη Γαρμπή για Eurovision: Λυπήθηκα, μας άξιζε να πάμε καλύτερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button