Ομορφιά

Survivor All Star: Χτύπημα Τάκη στον Μπάρτζη – Αποβολή από το αγώνισμα και ποινή για τα επόμενα δύο έπαθλα

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης έριξαν τα καρφιά τους ο ένας στον άλλον, μετά τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα κατακεραύνωσε τον Νίκο Μπάρτζη.

«Χθες βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με την συμπεριφορά του. Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει αδικημένο παιδί , λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και είναι μόνος τους. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο, το φερέφωνο του», είπε στην αρχή ο Τάκης Καραγκούνιας και πρόσθεσε αργότερα: «Τον έβρισα. Σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω. Όμως ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι, που είπε, ούτε οικογένειες ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει έστω αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, να το παίξουν, σας παρακαλώ πολύ, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια και οικογένειες. Ποτέ.

Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλων, χάνω τα λόγια μου, ειλικρινά μιλάω. Κοροϊδεύει κόσμο, την ώρα που παίζεις σε ειρωνεύεται και προσπαθεί να σε ξεγελάσει, μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει την ειρωνεία χαμηλόφωνα και περνάει δίπλα σου και σου την λέει. Κάνει τέτοια πράγματα πονηρά, κουτοπόνηρα όπως λέμε στο χωριό μου για να βγαίνει αυτός στον αφρό. Είναι ένα άτομο που πραγματικά θα μπορούσε να είναι νικητής αλλά, εγώ που ξέρω και όλοι εδώ που ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, δεν αξίζει να είναι καν εδώ».

Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την κατάκτηση μιας νίκης του, χωρίς λόγο κινήθηκε προς τον Νίκο Μπάρτζη και τον “χτύπησε”.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή του μισθοφόρου έκανε την παραγωγή να πάρει μια απόφαση.

Πιο αναλυτικά, ο Τάκης Κραγκούνιας αποβλήθηκε από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και θα στερηθεί τα δύο επόμενα έπαθλα σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας.

Να σημειωθεί, πως οι Μπλε εξοργίστηκαν τόσο που αποχώρησαν από τον στίβο μάχης για μερικά λεπτά.

«Αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά ίσως να μην είχαμε κάποια ανακοίνωση αυτή τη στιγμή. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Δεν τις θέλουμε για το Survivor. Έχοντας ως βάση την προϊστορία των δύο παικτών και βάση την κουβέντα που κάναμε στο χθεσινό συμβούλιο και ακούσαμε και τον Τάκη να λέει ότι δεν θα υπάρξει άλλη ένταση, ρίξαμε κόκκινη κάρτα στον Τάκη Καραγκούνια ενώ θα τιμωρηθεί και θα χάσει δύο έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα του. Συνεχίζουμε λοιπόν με αυτή τη σύνθεση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός για τον Τάκη.

H απόφαση της παραγωγής

Στο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε και την απόφαση της παραγωγής που πάρθηκε εξαιτίας του καβγά που είχαν οι δυο παίκτες του Survivor All Star.

«Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει τα εξής. «Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button