lifestyle

Παυλίνα Βουλγαράκη: Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν

Η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε άγνωστες πτυχές της ζωής της, αλλά και την καριέρα της.

«Η τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση δεν ξέρω πώς είναι. Είμαι πολύ αναποφάσιστη, παρορμητική και ευαίσθητη. Μικρή ήμουν συνέχεια πάνω σε δέντρα και προσπαθούσα να μπω σε στοιχειωμένα σπίτια και με μάζευε η Αστυνομία.

Είχα μεγάλη φαντασία ως παιδί και αρκετά υπαρξιακά ερωτήματα. Είχα πάθει ‘εμμονή’ με το πού πάνε οι άνθρωποι όταν πεθαίνουν. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτά που σκέφτομαι δεν ακούγονται, ήταν πολύ κουλό», ανέφερε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Όπως ανέφερε η ίδια στη συνέχεια «στην τρίτη λυκείου άραζα σε ένα δέντρο την ώρα που έπρεπε να είμαι στο μάθημα.

Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν φροντιστήρια, με έπιασε ένα αίσθημα ευθύνης κι άρχισα να διαβάζω».

Σε ερώτηση σχετικά με το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε μεταξύ άλλων: «Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό. Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν…».

Για την καριέρα της, η Παυλίνα Βουλγαράκη σημειώνει: «Έχω τάση για απομόνωση, το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω. Όταν ξεκίνησα είχα πολλές κρίσεις πανικού, ήταν πολύ δύσκολο και ακύρωνα αρκετά live.

Η Δήμητρα Γαλάνη είναι για μένα ο νούμερο ένα άνθρωπος σε αυτό τον χώρο, έχω πάρει πολλά, την έχω ξεπατικώσει ολόκληρη».

«Με τον εαυτό μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Με τον καθρέφτη μου δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, βαριέμαι. Όταν είμαι πιεσμένη πάω σε έναν πλάτανο στον Υμηττό», ανέφερε στη συνέχεια η Παυλίνα Βουλγαράκη.

To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη: Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button