Αθλητικά

Ξέσπασε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το Λαμία – Παναθηναϊκός: «Παίκτης έψαχνε τις αντιβιώσεις των παιδιών του για παράνομες ουσίες»

Ο Παναθηναϊκός έκανε… περίπατο με 5-0 στην έδρα της Λαμίας για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει μετά την υπόθεση με τον ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδας.

Εκτός από παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Μπακασέτας είναι και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, γεγονός που τον οδήγησε σε ένα ξέσπασμα για τις συκοφαντίες για θετικό δείγμα σε διεθνή ποδοσφαιριστή. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η είδηση “τρομοκράτησε” παίκτες της “γαλανόλευκης” με έναν από αυτούς να ψάχνει τις αντιβιώσεις των παιδιών του για να ελέγξει ότι δεν έγινε κάποιο λάθος χωρίς να το καταλάβει.

Οι δηλώσεις του Μπακασέτα

“Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν έτσι ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς που δεν προκριθήκαμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που σπιλώνουν παίκτες.

Είναι το χειρότερο πράγμα να σπιλώνουν έτσι έναν αθλητή. Κάνανε πολύ κακό όσοι ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία. Είναι απαράδεκτο. Υπήρχε παίκτης που έψαχνε τις αντιβιώσεις από τα παιδιά του για να δει αν υπήρχε καμιά παράνομη ουσία.

Ελπίζω ότι η ΕΠΟ και οι παίκτες να κάνουν τα πάντα, ώστε να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνεται ένας ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει.

Τον ποδοσφαιριστή τον βγάζουμε στη σέντρα με κάτι αναληθές και βρώμικο. Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ σκληρά λόγια. Ντροπή πραγματικά”.

To άρθρο Ξέσπασε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το Λαμία – Παναθηναϊκός: «Παίκτης έψαχνε τις αντιβιώσεις των παιδιών του για παράνομες ουσίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button