lifestyle

Μαρία Ιωαννίδου: Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση, αλλά πήρα πολλά λεφτά

«Περίμενα λίγο σεβασμό από το J2US, στην καριέρα μου και στην ηλικία μου. Με κάλεσε και με ξεκάλεσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.  

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τον Βαγγέλη Σειληνό, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει.

«Είναι ντροπή τους να γράφουν για την ηλικία μου, άλλωστε δεν ισχύουν αυτά. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο αυτόν, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται κι αυτό δεν τους αρέσει.

Ερωτεύτηκα τον Βαγγέλη Σειληνό 9 ετών, τον είδα και έμεινα άναυδη. Μια φορά με σκαμπίλισε εξαιτίας του Φρέντυ (Γερμανού). Δεν ταιριάζαμε με τον Σειληνό, γι’ αυτό και χωρίσαμε», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνέχεια: «Μας είχε καλέσει ο Φρέντυ σε μια εκπομπή και κάτι είπα και υποστήριξα τον Φρέντυ και μου έδωσε ένα χαστούκι, ζήλευε πάρα πολύ. Και ο Φρέντυ με ζήλευε, αλλά δεν με ταλαιπωρούσε.

Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση. Πήρα πολλά λεφτά, παραπάνω από μισό διαμέρισμα. Ο Φρέντυ μού άφησε πολλά λεφτά, αλλά δεν υπάρχουν πια».

   

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Περίμενα λίγο σεβασμό από το J2US, στην καριέρα μου και στην ηλικία μου. Με κάλεσε και με ξεκάλεσε».

To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση, αλλά πήρα πολλά λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button