Ομορφιά

Ράνια Θρασκιά: Η ανάρτηση για την ορκωμοσία της στη Βουλή

Η Ράνια Θρασκιά προς έκπληξη ίσως πολλών στις εκλογές της 21ης Μαΐου έκανε την πρώτη της «απόπειρα» στην πολιτική, καταφέρνοντας μάλιστα να μπει στην Βουλή ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Με φωτογραφίες από την ορκωμοσία της στη Βουλή των Ελλήνων, η Ράνια Θρασκιά στέλνει το δικό της μήνυμα για το νέο της ξεκίνημα ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, η στιγμή της ορκωμοσίας της ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Η ανάρτησή της

«Η ορκωμοσία μου στη Βουλή των Ελλήνων ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου. Ένας τιμητικός δρόμος που φέρει τεράστια ευθύνη απέναντι στις χιλιάδες των συμπολιτών μου στη Θεσσαλονίκη που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπώ και σε μία σπουδαία πολιτική παράταξη εξουσίας που με έβαλε στους κόλπους της, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα. Για μια καθημερινότητα χωρίς την αγωνία της επιβίωσης, αλλά με την ελπίδα μιας ζωής με αξιοπρέπεια και χαρά. Είναι το χρέος μας στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους αυτής της χώρας να μην την εγκαταλείψουμε στην αδικία και στις ανισότητες.

Στην έλλειψη αξιοκρατίας, στην εκπαίδευση που ασφυκτιά και σε ένα Σύστημα Υγείας που το κρατούν ζωντανό μόνο οι εργαζόμενοι σε αυτό. Πρέπει να γίνουν πολλά και πρέπει να γίνουν τώρα. Ξέρω πόσο φόβο ξυπνάει μέσα μας η αλλαγή, αλλά είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Ας μην επενδύσουμε στο λίγο που μας είναι οικείο, στην απειλή του χειρότερου. Ας επενδύσουμε στην ελπίδα του καλύτερου, του δικαιότερου. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα…» έγραψε στο instagram η Ράνια Θρασκιά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button