Ειδήσεις Ελλάδος

“Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα στην Ευρώπη, ο κόσμος είναι θυμωμένος!”

«Ο κόσμος στην Ευρώπη είναι θυμωμένος και η κατάσταση θα επιδεινωθεί», προβλέπει γνωστός Γάλλος οικονομολόγος ο οποίος έκανε μια προσέγγιση της επόμενης ημέρας. Πρόκειται για τον Charles Gave ο οποίος μιλώντας στο Sputnik μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:  «Οι διαδηλώσεις στην Πράγα και τη Γερμανία είναι μόνο η αρχή. Η τιμή του φυσικού αερίου, άρα και του ηλεκτρικού ρεύματος, τρελαίνει τους Ευρωπαίους πολίτες, τους εξοργίζει και αυτό θα χειροτερέψει».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής: «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μιλούν για «χειραγώγηση» της Ρωσίας, αλλά ο κόσμος κατανοεί πολύ καλά ότι η απόφαση να σταματήσουν οι εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου και πετρελαίου ήταν μια ευρωπαϊκή απόφαση, την οποία έλαβαν οι Βρυξέλλες χωρίς να σκεφτούν τον αντίκτυπο που θα είχε στην Ευρώπη. οικονομία».

«Τα τελευταία 15 χρόνια, οι Ευρωπαίοι ηγέτες μας έχουν πέσει σε μια κλιματική φρενίτιδα, προωθώντας τους μαγικούς καθρέφτες και τους ανεμόμυλους ως λύση. Δεν λειτουργεί. Αυτές οι λύσεις απαιτούν την ίδια δυναμικότητα σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής φυσικού αερίου», δήλωσε ο Gave.


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button