Πολιτική

«Έκρηξη» Βελόπουλου μετά από ερώτημα για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: «Είστε αγενής και συνήγορος του Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα στο Mega για να μιλήσει για τις εκλογές, αλλά εξοργίστηκε μετά από ερώτημα δημοσιογράφου για το βιβλίο με τα «χειρόγραφα του Ιησού» που πουλούσε σε τηλεοπτικές του εκπομπές και η «έκρηξή» του περιελάμβανε σκληρές ατάκες όπως «είστε αγενής» και «είστε συνήγορος του κ. Μητσοτάκη».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για τις εκλογές στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, αλλά κάποια στιγμή εξοργίστηκε με την παρατήρηση της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη ότι «και εσείς πουλούσατε χειρόγραφα του Ιησού».

Η ατάκα της δημοσιογράφου ήρθε όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «δεν έχω εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη μου».

Εμφανώς εκνευρισμένος στο άκουσμα της παρατήρησης αυτής, ο Κυριάκος Βελόπουλος αρχικά χαρακτήρισε «αγενή» και «συνήγορο του κ. Μητσοτάκη» την δημοσιογράφο λέγοντας της «επειδή δεν ξέρετε πολλά πράγματα, ανατρέξτε στο λήμμα Μανιάκι και δείτε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος άφησε στην άκρη τις εκλογές μετά το ερώτημα και συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Επέμεινε και πάλι ότι δεν έχει εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη του και την Ορθοδοξία αφήνοντας αιχμές για άλλους και λέγοντας ότι «κι εγώ πηγαίνω στο Άγιο Όρος και σε εκκλησία αλλά δεν βγάζω φωτογραφίες».

«Γιατί είναι κακό να πάει κάποιος στην Ανάσταση και να βγάλει μια φωτογραφία;» ρωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος και επέμεινε «επειδή εργαλειοποιείς την πίστη σου. Και επειδή είμαι πιστός δεν το κάνω ποτέ».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έδειξε να ηρεμεί και επέμεινε να μιλάει με προκλητικό τρόπο για την Ανθή Βούλγαρη λέγοντας «είστε αγενής, συνέβη σήμερα, όχι γενικά τυχαία».

 

«Δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε»

«Γιατί είναι κακό να προσκυνήσει κάποιος μια εικόνα και δεν κακό να πουλά χειρόγραφα του Ιησού;» επέμεινε η Ανθή Βούλγαρη με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά «δεν είπα αυτό. Να τις ανεβάζεις στο Instagram είναι το ίδιο; Αν είναι έτσι να το κάνεις και στην τουαλέτα σου».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι «δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» ειρωνευόμενος την δημοσιογράφο με την ατάκα «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και προσθέτοντας «τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη μονη Διονυσίου».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε επίθεση και σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Ανδρουλάκη και ανέφερε: «αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το κάνω, να παρουσιάζω προϊόντα, γιατί είναι η δουλειά μου. Θα ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύρια τους;».

To άρθρο «Έκρηξη» Βελόπουλου μετά από ερώτημα για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: «Είστε αγενής και συνήγορος του Μητσοτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button