Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ πράξη δεύτερη στα πλέι οφ της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί για δεύτερη φορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague (25/04, 21:15, LIVE από το Newsit.gr), όντας πλέον με την… πλάτη στον τοίχο.

Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον περιθώρια για δεύτερη ήττα και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να ψάξει -τουλάχιστον- ένα μπρέικ στη Σερβία, για να επαναφέρει τη σειρά των πλέι οφ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Η πρόκριση στο Final 4 της Euroleague θα κριθεί στις τρεις νίκες, με την ομάδα του Αταμάν να βρίσκεται πλέον πίσω με 1-0. Ο Τούρκος προπονητής εμφανίστηκε πάντως σίγουρος για την επικράτηση των “πρασίνων” στο δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αλλά και γενικότερα στη σειρά των πλέι οφ, δηλώνοντας μάλιστα ότι σε περίπτωση αποκλεισμού, θα αποχωρήσει από τον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι “πάνοπλος” πάντως στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, την ώρα που η ομάδα του Κάτας έχει αμφίβολο τον Μπάλντγουιν, μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς. Η αναμέτρηση είναι δε, sold out και οι οπαδοί του “τριφυλλιού” αναμένεται να δημιουργήσουν ξανά μία “καυτή” ατμόσφαιρα για την ομάδα τους.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ πράξη δεύτερη στα πλέι οφ της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button