lifestyle

Wreckage: Το νέο τραγούδι των Pearl Jam εμπνευσμένο από τον Ντόναλντ Τραμπ

Την αποκάλυψη ότι το νέο τραγούδι του μουσικού συγκροτήματος Pearl Jam έχει μια απροσδόκητη πηγή έμπνευσης έκανε ο Έντι Βέντερ, λέγοντας πως το Wreckage είναι εμπνευσμένο από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Το τραγούδι «Wreckage» των Pearl Jam περιλαμβάνεται στο «Dark Matter», το δωδέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος από το Σιάτλ, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και ο Ντόναλντ Τραμπ «κρύβεται» πίσω από το Wreckage.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Έντι Βέντερ είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

«Υπάρχει ένας τύπος στις ΗΠΑ που εξακολουθεί να λέει ότι δεν έχασε εκλογές και οι άνθρωποι αντηχούν και ενισχύουν αυτό το μήνυμα σαν να είναι αλήθεια» είπε ο Βέντερ.

«Ο Τραμπ είναι απελπισμένος. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ υποψήφιος πιο απελπισμένος να κερδίσει, απλώς για να κρατηθεί έξω από τη φυλακή και για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Είναι εκεί έξω υποδυόμενος το θύμα» ανέφερε ο τραγουδιστής των Pearl Jam.

Ο Τραμπ κατηγορείται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει πληρωμή 130.000 δολαρίων προς τη Στόρμι Ντάνιελς σταρ ταινιών ενηλίκων, ώστε εκείνη να μην αποκαλύψει τη φερόμενη σεξουαλική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο.

To άρθρο Wreckage: Το νέο τραγούδι των Pearl Jam εμπνευσμένο από τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button