Ομορφιά

Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Περήφανοι στην αποφοίτηση του γιου τους στην Αμερική

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μετρούν 17 ολόκληρα χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί 3 παιδιά (Άντρει, Μίλα, Μαξ), τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Το πρώην μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας τα τελευταία 7 χρόνια έχουν μετακομίσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της California όπου έχουν αγοράσει μια luxury κατοικία.

Πριν από λίγες ώρες ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού αποφοίτησε από το σχολείο και οι γονείς του βρέθηκαν στην τελετή για να τον καμαρώσουν.

«Graduation day!!! Στιγμές χαραγμένες στη μνήμη», έγραψε στην ανάρτησή της η Αλέκα Καμηλά, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες με τον Αντρέι.

Ο 18χρονος γιος του ζευγαριού φαίνεται να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στο μπάσκετ, μαζί με το ύψος του. Ασχολείται από μικρή ηλικία με το μπάσκετ, όπως προδίδουν και οι αναρτήσεις του από το παρκέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Αλέκα Καμηλά, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Πέτζα Στογιάκοβιτς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2006. Όπως είχε δηλώσει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς σε συνέντευξή του στο People οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2003 μέσω μιας κοινής τους φίλης στη Θεσσαλονίκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button