lifestyle

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Σοφία Μπους με τη σύντροφό της Άσλιν Χάρις μετά την αποκάλυψη ότι είναι queer

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί με την σύντροφό της Άσλιν Χάρις έκανε η ηθοποιός Σοφία Μπους μετά την αποκάλυψη ότι είναι queer και διατηρεί δεσμό με την πρώην ποδοσφαιρίστρια.

Η ηθοποιός Σοφία Μπους βρέθηκε μαζί με την σύντροφό της Άσλιν Χάρις στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το βράδυ του Σαββάτου (27.4.2024), όπου είχαν συγκεντρωθεί μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Οι δυο τους πόζαραν με υπερηφάνεια στον φωτογραφικό φακό και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο μάγουλο.

Η 41χρονη ηθοποιός του «One Tree Hill» φορούσε ένα στράπλες μαύρο φόρεμα με μεγάλα κουμπιά και συχνά ψιθύριζε στο αυτί της 38χρονης συντρόφου της. Η Χάρις φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες.

Το coming out της Σοφία Μπους

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Σοφία Μπους που υπήρξε παντρεμένη με τον Γκραντ Χιουζ αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είναι queer: «Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω».

«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη συνθήκη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» έγραψε η Μπους.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός του One Tree Hill ανέφερε ότι είχε πει και σε προηγούμενες σχέσεις της ότι ελκύεται από γυναίκες.

Η ίδια χαρακτήρισε επίσης «νέο όριο» τη σχέση της με την Χιουζ: «Είναι πολύ εύκολο να μην αντιλαμβάνεσαι αυτό που βλέπεις μπροστά σου για αρκετό διάστημα και είναι πλέον μια επιλογή που δεν την αναζητούσες ως επιλογή».

«Αυτό που είδα ήταν μια φίλη με μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή. Και τώρα ξέρω ότι και αυτή σκεφτόταν το ίδιο πράγμα για μένα» κατέληξε η Μπους για τη σχέση της.

Yπενθυμίζεται ότι η Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό της Άλι Κρίγκερ με την οποία χώρισαν το 2023.

To άρθρο Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Σοφία Μπους με τη σύντροφό της Άσλιν Χάρις μετά την αποκάλυψη ότι είναι queer δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button