Πολιτική

Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από τις μαχαιριές του αρραβωνιαστικού της

Σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα, που το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον αρραβωνιαστικό της στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει καθώς είχε δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο της το σώμα

Ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με το flashnews αυτός που αφόπλισε τον άνδρα ήταν ο πατέρας του που κατάφερε να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο που κρατούσε στα χέρια του και να σώσει την κοπέλα από νέες μαχαιριές που μπορεί να ήταν μοιραίες.

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γιος μου έπαθε κρίση την τελευταία στιγμή, τρελάθηκε το παιδί μου για προβλήματα», δήλωσε ο πατέρας του δράστη στο Star.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο όταν το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και χτύπησε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του στον θώρακα, στην πλάτη και στα πόδια. Τα σημάδια από αίματα στη σκάλα και στο έδαφος δείχνουν πως αγωνίστηκε για να ξεφύγει και να σώσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη βγήκε στο δρόμο και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Ευτυχώς ο άνδρας που βρισκόταν σε αμόκ δεν την ακολούθησε. Αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά με το ίδιο μαχαίρι, ενώ επιχείρησε να βάλει φωτιά και σπίτι. Ο πατέρας του που μένει στον πάνω όροφο τον αφόπλισε, με τον δράστη να λέει «σκότωσα τη γυναίκα μου, σκότωσα τη γυναίκα μου».

«Είδα αστυνομία, είδα ασθενοφόρα για να πάρουν τη γυναίκα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε βοήθεια, η κοπέλα φώναζε, κάλεσε η κόρη μου ασθενοφόρο, ήρθε και καλέσαμε την αστυνομία και είδαμε τον νεαρό τον πήρανε με χειροπέδες», είπε άλλος μάρτυρας.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button