Επιστήμη

Συλλήψεις αστυνομικών στη Μύκονο – Zougla

Δεν έχουμε τέλος οι ατασθαλίες αστυνομικών που υπηρετούν στο “νησί των ανέμων”. Μετά τις αποκαλύψεις της «Ζούγκλας» για τον αστυνομικό – μετρ και την δράση του στη Μύκονο, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εξονυχιστικούς ελέγχους για τον εντοπισμό και άλλων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έχουν «ξεχάσει» την αστυνομική τους ιδιότητα και έχουν αναλάβει άλλα πόστα στο νησί.

Νέες πληροφορίες του zougla.gr κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς και δύο δόκιμους που κατηγορούνται ότι έκαναν και δεύτερη δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλά πληροφορημένες πηγές, λένε ότι οι αστυνομικοί ήταν στο μικροσκόπιο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο κοσμοπολίτικο νησί, τους παρακολούθησε και διαπίστωσε ότι έκαναν τους σεκιούριτι σε πολυτελείς βίλες ώστε να διαφυλάξουν το συνήθως πολύτιμο περιεχόμενο τους καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες οι διαρρήκτες στο νησί εισβάλουν σε σπίτια προκειμένου να αρπάξουν ότι βρουν.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια τους ενώ θα γίνει και έλεγχος στα κινητά τους τηλέφωνα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button