lifestyle

Queen Latifah για Τζέιμι Φοξ: «Ενας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, παραγωγός και ηθοποιός Queen Latifah δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι «προσεύχεται» για την ανάρρωση του Τζέιμι Φοξ, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε τον Απρίλιο εξαιτίας μίας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής».

«Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ», ανέφερε η Queen Latifah για τον Τζέιμι Φοξ στη συνέντευξή της. Σημειώνεται ότι πρωταγωνίστησαν μαζί το 2010 στην ταινία «Valentine’s Day» ανάμεσα σε ένα κάστ πολλών αστέρων του Χόλυγουντ.

«Bρίσκεται πίσω από την επιτυχία πολλών καλλιτεχνών στη μουσική βιομηχανία και στο Χόλυγουντ. Αν κάνετε μία εκπομπή γι’ αυτόν θα εκπλαγείτε για το πόσοι καλλιτέχνες έχουν μπει στον χώρο με τη βοήθειά του. Ακούω τόσες πολλές όμορφες ιστορίες από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, με πόσο σεβασμό και φροντίδα τους αντιμετώπιζε», τόνισε η διάσημη ηθοποιός, Queen Latyfah, επισημαίνοντας παράλληλα ότι έχει εκπλαγεί από την ενέργεια και το πάθος του Τζέιμι Φοξ.

«Δεν ξέρω πού έβρισκε την ενέργεια να κάνει όλα αυτά μετά τα σόου του, αλλά σίγουρα και εγώ διασκέδαζα μαζί του αρκετές φορές όταν έπαιρνε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Του έλεγα: “Μόλις έκανες ένα ολόκληρο δίωρο σόου και είσαι ακόμα στο κλαμπ και κάνεις άλλο ένα (σόου!)”», πρόσθεσε.

«Είναι πραγματικά αυθεντικός και του εύχομαι μόνο τα καλύτερα», κατέληξε η Queen Latifah για τον Τζέιμι Φοξ.

To άρθρο Queen Latifah για Τζέιμι Φοξ: «Ενας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button