lifestyle

Καίτη Γκρέυ: Οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις για την κατάσταση της υγείας της

Σε κόντρα βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ και ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση αλλά και για την υγεία της τραγουδίστριας.

«Η Καίτη Γκρέυ συγκριτικά με την ηλικία της είναι σε καλή υγεία, και πάλι καλά να λέμε. Αναγνωρίζει τα παιδιά και τα εγγόνια της, αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα ενός ανθρώπου που πλησιάζει τα 100 χρόνια», αποκάλυψε ο δικηγόρος της, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα (23.04.2024) για την γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας θα συμβάλλει στο να αποφασιστεί εάν χρειάζεται δικαστικό συμπαραστάτη όπως επιθυμεί ο ένας γιος της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ακόμη,  μίλησε για τον πραγματογνώμονα που θα διοριστεί από το δικαστήριο προκειμένου να γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ.

Για τις οικογενειακές κόντρες που επικρατούν είπε: «Υπήρξε μια αντιδικία για το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του δικαστικού συμπαραστάτη για να ρυθμίζει τις υποθέσεις της. Ο ανιψιός και ο θείος δεν έχουν την καλύτερη σχέση, δεν υπήρχε εξαρχής μια καλή συνεργασία. Είναι θέματα που αφορούν την οικογένεια. Υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν να συνεννοηθούν».

To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις για την κατάσταση της υγείας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button