lifestyle

Μαρία Σολωμού: «Αν πέσω ξερή με τον πρώην γνωστής μου μπορεί να πάω να το πω»

Κατηγορηματική στην άποψή της ήταν η Μαρία Σολωμού περί γυναικείας αλληλεγγύης. Η ηθοποιός απέκλυσε το ενδεχόμενο να μπει σε σχέση με πρώην σύντροφο φίλης της, «το θεωρώ π…», είπε.

Για το πολυσυζητημένο θέμα της γυναικείας αλληλεγγύης μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο podcast της «Όσα ξέρει η Μαρία». Απάντηση, μάλιστα, έδωσε στο ερώτημα αν η ίδια θα έκανε σχέση με πρώην σύντροφο μίας γυναίκας που θεωρεί φίλη ή γνωστή της. Η Μαρία Σολωμού είπε το «όχι» και εξήγησε τη σκέψη της πίσω από αυτό.

«Η αλληλεγγύη της άλλης γυναίκας που λες. Όταν τον άλλον άνθρωπο δεν τον ξέρεις, εγώ τουλάχιστον, μαγικά στο κεφάλι μου δεν τον βλέπω. Δεν το επικροτώ, το θεωρώ σκ…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», είπε αρχικά.

«Επειδή έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι σε κοινό κάλεσμα που ήταν 100 και έχω πει «χαίρω πολύ», δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην της. Το θεωρώ φθηνό και το θεωρώ π…

Μπορεί να μην την κάνω παρέα, την έχω δει, την έχω χαιρετίσει, έχει υπάρξει με αυτόν τον άνθρωπο. Αν πέσω ξερή με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, εκεί μπορεί να πάω και να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Αν πέσω ξερή με τον πρώην γνωστής μου μπορεί να πάω να το πω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button