Πολιτική

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης Φλώρου ο Σιμόπουλος: «Είδα το κεφαλοκλείδωμα και τη μπουνιά»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, προς τον βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος και περιέγραψε όσα έζησε. 

Ο βουλευτής, Στράτος Σιμόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του Mega για όλα όσα είδε να εκτυλίσσονται μέσα στη Βουλή: «Εγώ είδα το μισό επεισόδιο. Είδα το κεφαλοκλείδωμα, την μπουνιά, να πέφτει κάτω ο κ. Γραμμένος, να τον σηκώνουν οι άνθρωποι της Βουλής ενώ ο κ. Φλώρος συνέχιζε να λέει “Μη μου ξαναβρίσεις την μάνα”».

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ο οποίος μίλησε για τον πρώην βουλευτή του κόμματος του και νυν ανεξάρτητο, Κωνσταντίνο Φλώρο:

«Αρχές Σεπτέμβρη ανεξαρτητοποιήθηκε. Δεν είχαμε επαφή έκτοτε. Είχε έρθει ως ένα νέο παιδί και είπα να βάλουμε και έναν νέο άνθρωπο. Μετά τα γεγονότα του Αυγούστου προσπαθούσαμε να τα βρούμε όπως με όλους, αλλά εκείνος δεν ήθελε. Από όσο γνωρίζω δεν είχε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη. Μεταξύ των όσων έγγραφαν στο υπόμνημα, ήταν πως ο Κωνσταντίνος ήταν υπεύθυνος της νεολαίας στους “Έλληνες”. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ το καταδίκασα αλλά οφείλω να πω πως η πλευρά Βελόπουλου ήταν πολύ άσχημη. Τον προκάλεσαν θα πω, αλλά όσα και να σε προκαλέσει δεν μπορείς να φτάσεις σε αυτή την πράξη. Έχω πέσει και εγώ θύμα του Βελόπουλου. Είχε ψευδώνυμο στο Twitter και έβριζε πολιτικούς του αντίπαλους. Το τελευταίο περιστατικό είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αυτά που έλεγε δεν μπορώ να τα μεταφέρω. Ο Μπογδάνος ξαφνικά άρχισε να με βρίζει και το βράδυ ήταν στο κανάλι του Βελόπουλου».

Ο κ. Σιμόπουλος σημείωσε στη συνέχεια πως: «Αυτό που λέει η πλευρά Φλώρου και ο κ. Στίγκας, θα αποδειχτεί. Αποδεικνύεται πως η ακροδεξιά είτε μέσω των “Σπαρτιατών” είτε μέσω της “Ελληνική Λύσης” ήταν μέσα στην “Ελληνική Βουλή”. Το επεισόδιο απέδειξε ότι ο “κασιδιαρισμός” είναι μέσα στη Βουλή».

To άρθρο Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης Φλώρου ο Σιμόπουλος: «Είδα το κεφαλοκλείδωμα και τη μπουνιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button