Τεχνολογία

Εξαγορά του Twitter χωρίς εγγυήσεις δεν γίνεται


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 14:21

Χωρίς τις εγγυήσεις ότι οι «fake» λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 5% των χρηστών είναι αδύνατη η εξαγορά του Twitter, τόνισε ο Ίλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, με σχόλιό του σε χρήστη του Twitter, ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών της πλατφόρμας είναι πλαστοί.

g

Ο νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας επισήμανε ότι τη Δευτέρα βρισκόταν σε μια μακρά ανταλλαγή σχολίων μέσω Twitter με τον CEO του κολοσσού, Παράγκ Αγκραβάλ, ο οποίος δημοσίευσε μια σειρά από tweets εξηγώντας την προσπάθεια της εταιρείας του να καταπολεμήσει τα spam και πώς υπολόγιζε σταθερά ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών Twitter είναι ψεύτικοι.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου…δας.

Ωστόσο, ο Μασκ έγραψε στο Twitter, σήμερα Τρίτη, και στους 94 εκατομμύρια followers ότι: «Χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter αρνήθηκε δημοσίως δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί. Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να το κάνει».

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε χθες, ο Έλον Μασκ δήλωσε επίσης ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα. Το Twitter δεν απάντησε στην τελευταία εξυπνάδα του επιχειρηματία. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 14:23

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button