Αθλητικά

Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους: «Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, αποχαιρετώντας τον κόσμο της ιταλικής ομάδας με μήνυμα του στα social media.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Άνχελ Ντι Μαρία, ήταν ένας από τους λίγους που διακρίθηκαν σε μία τραγική σεζόν για τη Γιουβέντους, η οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ντι Μαρία:

«Έφτασα στο τέλος μίας δύσκολης και περίπλοκης διαδρομής. Φεύγω με την ηρεμία κάποιου που έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, αλλά δεν ήταν δυνατό.

Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα, αλλά με την ευτυχία να φέρω μαζί μου πολλούς φίλους από αυτό το υπέροχο αποδυτήριο στο οποίο ήμουν μέρος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη στοργή που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου.

Ένα μεγάλο χαιρετώ όλους τους παίκτες της Γιουβέντους για την καθημερινή τους στοργή. Μια μεγάλη αγκαλιά. Σας κουβαλάω στην καρδιά μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ángel Di María (@angeldimariajm)

To άρθρο Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους: «Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button