Αθλητικά

Άρης – ΑΕΚ: Για τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή των πλέι οφ της Super League η Ένωση

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ (19:30 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) σε ένα παιχνίδι που η Ένωση θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην πρώτη θέση της Super League.

Ο Άρης ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά μια νίκη (στο Κύπελλο Ελλάδας) και μια ισοπαλία (για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) απέναντι στην ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Η Ένωση η οποία επικράτησε του Άρη στο πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων στην «OPAP Arena» βρίσκεται στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Super League με ένα περισσότερο πόντο από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νωρίτερα δοκιμάζεται στην Λάμία απέναντι στην τοπική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού πέρα από τον Λιβάι Γκαρσία, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει ανακοινώσει αποστολή, όπως συνηθίζει πριν τους αγώνες των «κιτρινόμαυρων».

To άρθρο Άρης – ΑΕΚ: Για τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή των πλέι οφ της Super League η Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button