Αθλητικά

Μεντιλίμπαρ: «Προσπαθούσαμε να αποδράσουμε από τον κόσμο, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στο Conference League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες του, έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Ο Μεντιλίμπαρ σχολίασε το γεγονός στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, όπου και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και την Άστον Βίλα που ακολουθεί, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που προηγείται για τα πλέι οφ της Super League 1. 

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ

Για την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο από τους φίλους του Ολυμπιακού: “Ναι το έχω ξαναζήσει πριν από λίγες μέρες όταν έγινε το ίδιο όταν επιστρέψαμε από την Σερβία μετά την πρόκριση επί της Μακάμπι. Προσπαθούσαμε να “δραπετεύσουμε” από τον κόσμο γιατί γυρίσαμε πολύ αργά και είχαμε πολύ λίγες ώρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε, οπότε έπρεπε να φύγουμε γρήγορα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να δίνεις τόσο πολλή χαρά στον κόσμο.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ουνάι Έμερι: “Όχι ακόμα. Γύρισαν και αυτοί πολύ αργά, είχαν και αυτοί να κάνουν ένα ταξίδι. Θα τα πούμε όμως στις δύο αναμετρήσεις. Έχουμε συνυπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν με τον Ουνάι. Παρότι έχουμε διαφορά ηλικίας ξεκινήσαμε μαζί από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Αυτός στην Αλμερία και εγώ στην Βαγιαδολίδ. Είχαμε μια παράλληλη πορεία και έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι ως προπονητές”.

Για το τι είπε στον Τζολάκη: “Του μίλησα σαν οποιαδήποτε άλλη μέρα και πριν από το παιχνίδι και μετά. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Την επόμενη μέρα του αγώνα τον είδα στο πρωινό όπου έτρωγε με τον Ρέτσο, τους χαιρέτησα, τους είπα καλημέρα και μετά βγήκαμε για προπόνηση”.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Οι ώρες που έχουμε ξεκουραστεί είναι πάρα πολύ λίγες και αυτό αποτελεί μια πρόκληση, ωστόσο αυτή η πρόκριση μας έχει δώσει μια απίστευτη πνευματική δύναμη. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με τον αντίπαλο ο οποίος μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό πρέπει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και για μας αυτό ίσως αποτελέσει ένα πλεονέκτημα”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button