Ομορφιά

Γιάννης Στάνκογλου: «Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί μπαλέτο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «DOT» το μεσημέρι του Σαββάτου 1/7.

Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και καιρό προσπαθεί να πείσει τον γιο του να γραφτεί μπαλέτο.

«Δεν είναι ότι κυνηγάω τις δουλειές, μάλλον με κυνηγάνε και εγώ τρέχω να ξεφύγω τελικά! Από την άλλη όμως είναι και οι μέρες, που δεν είναι και οι πιο εύκολες, μιλάω οικονομικά, οπότε με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα. Δεν αρκεί μόνο ένα όπως ήταν πριν από δεκαπέντε χρόνια που έλεγες “κάνω μόνο θέατρο και βγαίνω και οικονομικά”. Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο το πράγμα.

Πριν από 15 χρόνια δεν είχα και παιδιά, τώρα έχω δυο παιδιά οπότε τρέχω και για αυτά γιατί είναι σε μια ηλικία που υπάρχουν ανάγκες και θα υπάρξουν πολύ περισσότερες σε 5-10 χρόνια. Για να σπουδάσουν, να κάνουν αυτό που θέλουν και να τους στηρίξω. Οπότε αφού περνάει η μπογιά μου αυτή την εποχή, κάνω ό,τι μπορώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι δουλειές που μου προτείνονται είναι πάρα πολύ ωραίες και είναι δύσκολο να πεις όχι. Αλλά τελικά φέτος, ενώ είχα πείσει τον εαυτό μου πως δεν θα κάνω θέατρο τον χειμώνα, την κράτησα αυτή την υπόσχεση στον εαυτό μου και θα είναι ο πρώτος χειμώνας που δεν θα δουλέψω βράδυ στο θέατρο.

Θα κάνω μόνο μια σειρά και πιστεύω πως θα έχω τη δυνατότητα να κάνω και άλλα πράγματα πιο προσωπικά για μένα γιατί πραγματικά τα έχω ανάγκη μετά από τόσα χρόνια σερί δουλειάς».

«Η κόρη μου, δεν ξέρω αν θα γίνει ηθοποιός, ασχολείται πάντως με την υποκριτική εδώ και τρία τέσσερα χρόνια κάνοντας κάποια σεμινάρια με τη μαμά της και μια ομάδα που συνεργάζεται ώστε να κάνουν κάθε χρόνο μια παράσταση. Ο γιος μου έχει πάρα πολλά ταλέντα! Είναι πολύ καλός χορευτής και προσπαθώ να τον πείσω να γραφτεί μπαλέτο, να γραφτεί σύγχρονο χορό και τέτοια αλλά δεν θέλει γιατί προτιμάει το ποδόσφαιρο τώρα», κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button