Αθλητικά

Aνακοινώνει την απόφασή του ο Μπενζεμά!


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 12:18

Μετά από 14 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και πληθώρα τίτλων και διακρίσεων, μεταξύ των οποίων και πέντε (!) Champions League, ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόταση 400 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο, από την διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τον 35χρονο Γάλλο επιθετικό και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic», οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμεροι γι’ αυτήν την πρόταση, ενώ πηγή προσκείμενη στους Μαδριλένους, αποκάλυψε ότι ο Μπενζεμά, έχει αποφασίσει τι θα κάνει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν αποδέχθηκε την πρόταση.

Ωστόσο, ένας παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στο «Athletic» ότι πιστεύει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι «ανοικτή» σε μια αποχώρηση του Μπενζεμά, εάν ο Γάλλος αποφασίσει να φύγει.

Παράλληλα, άλλες πηγές, που βρίσκονται κοντά στην ομάδα των Μαδριλένων, αναφέρουν ότι ο έμπειρος επιθετικός, ανέφερε για πρώτη φορά «μια τεράστια προσφορά από την Αραβία» πριν από δύο εβδομάδες και πρόσθεσαν, ότι την σκεφτόταν σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μπενζεμά, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 354 γκολ σε 647 αγώνες, ενώ προηγείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 τέρματα σε 438 συμμετοχές.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 12:23

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button