Ομορφιά

Tom Brady: Στην Ελλάδα για διακοπές ο πρώην σύζυγος της Gisele μαζί με τα παιδιά τους

Την Ελλάδα ψηφίζουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ακόμη μία φορά οι stars του Hollywood. Μετά την Claudia Schiffer που πήγε στις Σπέτσες, τον πατέρα της Angelina Jolie που εθεάθη στην Αθήνα και τον James Franco στη Βουλιαγμένη, τώρα ένα ακόμη μεγάλο όνομα ήρθε στη χώρα.

Ο λόγος για τον 45χρονο θρύλο του NFL και πρώην σύζυγο της Gisele, Tom Brady.

Ο Tom Brady βρίσκεται μάλιστα στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά του! Σύμφωνα με την Daily Mail πατέρας και παιδιά βρίσκονται σε πολυτελές γιοτ και κάνουν tour στα ελληνικά νησιά.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε θα δείτε τον Tom Brady σε χαλαρές στιγμές με τα παιδιά του στα γαλαζοπράσινα νερά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Tom Brady είναι πατέρας του 15χρονου Τζον Έντουαρντ Τόμας Μοϊνάχαν, με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, καθώς και του 13χρονου Μπέντζαμιν και της 10χρονης Βιβιάν με την πρώην σύζυγό του Gisele.

H καριέρα του Tom Brady φαίνεται ότι είναι η βασική αιτία χωρισμού με τη Gisele, καθώς ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Φαίνεται πως ήταν μόνο εκείνη που έβαλε τα «θέλω» της σε δεύτερη μοίρα, με τον πρώην σύζυγό της να αδιαφορεί για την οικογένειά τους και να αφιερώνει ελάχιστο χρόνο στα παιδιά του, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα. Ήρθε λοιπόν, κι η σειρά της Gisele να επιστρέψει στο… «πεδίο μάχης» της, αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο «come back» στο μόντελινγκ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button