Ομορφιά

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό

Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, το «Στούντιο 4» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής 30/6, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να αποχαιρετούν το κοινό τους για το καλοκαίρι.

Έτσι, έχοντας πλάι όλους τους συνεργάτες τους, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς.

«Αυτό ήταν! Τελειώσαμε για σήμερα, τελειώσαμε για φέτος, τελειώσαμε για αυτό το καλοκαίρι! θα είμαστε μαζί πάλι 28 – 29 Αυγούστου, κάπου εκεί, εξαρτάται από μια μικρή λεπτομέρεια. Το μπάσκετ δηλαδή αλλά θα φανεί τι θα γίνει με την Εθνική Ελλάδος» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ε, αν δεν μας δείτε στις 28 θα μας δείτε σίγουρα στις 29 Αυγούστου» πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Πρέπει να πούμε τα ευχαριστώ τώρα, τα οποία τα εννοούμε και είναι μέσα από την καρδιά μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΕΡΤ, στους τεχνικούς της ΕΡΤ και σε όλους τους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν για να κάνουμε εμείς τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΡΤ γιατί μας έχει δώσει τον χρόνο και το χώρο να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που κάνουμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: «Ευχαριστούμε όλη αυτή την ομάδα γιατί χωρίς αυτήν δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα. Και βεβαίως εσάς. Να έχετε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας, ξέγνοιαστο, ευχάριστο, ηλιοκαμένο, ήρεμο, ερωτικό, ό,τι θέλει ο καθένας».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button