Πολιτική

Δημήτρης Τσιόδρας: Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα είναι αντιγραφή από βιβλίο για τον Αλέξανδρο  Παπαδιαμάντη. Αυτό επισημαίνει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας.

Το «θαύμα – οιωνός» του Στέφανου Κασσελάκη, είναι «φωτοκόπια μίας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», αναφέρει ο Δημήτρης Τσιόδρας στην ανάρτησή του.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αντιγραφή – λογοκλοπή, σε σχέση με όσα είχε πει για τη βάφτισή του και τον σταυρό από λάδι που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παρέθεσε, επίσης, και το σχετικό κομμάτι από βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ, Ανέστη Κεσελόπουλου.

«Ο Κασσελάκης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη

Στο προεδρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου, αγωνίζονται να καλύψουν το πολιτικό κενό του αρχηγού τους και να τον βοηθήσουν να σταθεί κάπως – έστω ως «χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον». Όταν όμως, ο αρμόδιος του… τμήματος θρησκευτικής προπαγάνδας (!) πάσχει από πλήρη έλλειψη φαντασίας και καταφεύγει στην αντιγραφή – λογοκλοπή, τότε είναι αναπόφευκτο να τους πιάσουν «με τη γίδα στην πλάτη». Και να αποκαλυφθεί ότι το… θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. «Κόπι πάστε», που θά ‘λεγε και ο Πολάκης – η ψυχή του προέδρου Στέφανου, δηλαδή! Η απόδειξη στη φωτογραφία, από το βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου».

 

 

 

To άρθρο Δημήτρης Τσιόδρας: Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button