lifestyle

Καίτη Φίνου για long Covid: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Η Καίτη Φίνου, σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσιες καρδιάς, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξηγώντας τις συνέπειες της long covid. Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, και η περιγραφή της συγκλονίζει.,

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Καίτη Φίνου, αισθανόταν άσχημα να παρουσιαστεί με τα προβλήματα που είχε.

«Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα – αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες».

Η Καίτη Φίνου δήλωσε πως ο κόσμος τη ρωτάει «πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια» αναφέροντας πως ένας πρώην σύντροφός της τη βοηθάει οικονομικά, ενώ αναφέρθηκε και στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που είναι το στήριγμά της τόσα χρόνια.

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει κλιματιστικό, ανάλογα με τον καιρό την εποχή.

Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».

«Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε.

Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή», υπογράμμισε η Καίτη Φίνου, μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της.

To άρθρο Καίτη Φίνου για long Covid: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button