Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με χαμένους τους Πειραιώτες στα πλέι οφ της Super League 1

Ισοπαλία 1-1 στο ΆρηςΟλυμπιακός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Πειραιώτες να χάνουν έδαφος στη “μάχη” για την πρώτη θέση και τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ένα “ανοιχτό” ματς με πολλές φάσεις για γκολ, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες και δύο δοκάρια, αλλά ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Μορόν και παρά τη γρήγορη ισοφάριση του Μαρτίνς, κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες έχασαν έτσι δύο ακόμη βαθμούς στα πλέι οφ και απομακρύνθηκαν από την κορυφή της βαθμολογίας, στα πλέι οφ της Super League 1.

Το παιχνίδι 

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με μία άστοχη κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ενώ κατάφερε βρει και γκολ πριν το 10λεπτο του αγώνα, το οποίο ακυρώθηκε όμως μέσω VAR.

Ο Γιόβετιτς σκόραρε μετά από ασίστ του Φορτούνη στην αντεπίθεση, αλλά το VAR υπέδειξε στον διαιτητή ένα φάουλ του Μαρτίνς στον Μοντόγια, στην αρχή της φάσης, με αποτέλεσμα το γκολ να μη μετρήσει.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μία καλή φάση με τον Σαβέριο, αλλά στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός “απείλησε” και πάλι για γκολ. Ο Κουέστα σε δύο περιπτώσεις είπε όμως “όχι” σε Έσε και Γιόβετιτς, ενώ στο 27′ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Ιμπόρα μετά από κόρνερ.

Το δοκάρι βρήκε η μπάλα και σε μία περίεργη φάση διαρκείς στην περιοχή του Άρη στο τέλος του ημιχρόνου, με τους “κίτρινους” να έχουν επίσης χαμένη ευκαιρία με τον Φετφατζίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Τζολάκη σε αντεπίθεση.

Το γκολ ήρθε τελικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μορόν να νικάει σε “μονομαχία” τον Ντόη μετά από βαθύ γέμισμα στην άμυνα του Ολυμπιακού και να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Τζολάκη για το 1-0 στο 48′.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν όμως να αντιδράσουν αμέσως, αφού πριν συμπληρωθεί ένα πεντάλεπτο, ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή και έκανε την κάθετη πάσα στον Μαρτίνς, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από αριστερά, για το 1-1 στο ματς.

Ο ίδιος παίκτης είχε λίγο μετά χαμένο τετ-α-τετ, με τον Κουέστα να σταματάει το πλασέ του από πλάγια αριστερά. Το παιχνίδι διατήρησε τον καλό ρυθμό του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν γκολ νίκης, αλλά οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες.

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με χαμένους τους Πειραιώτες στα πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button