Αθλητικά

Η κόρη του Πεπ Γκουαρντιόλα κοίταζε επίμονα τον Χούλιαν Άλβαρες, δαγκώνει τα χείλη της και το video γίνεται viral

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η αντίδραση της κόρης του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μαρία, κατά τη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι, με την ματιά που έριξε στον Χουλιάν Άλβαρες.

Η Μαρία Γκουαρντιόλα έχει συνηθίσει να κλέβει την.. παράσταση με το παρουσιαστικό της σε κάθε εμφάνιση, είτε αυτή είναι live, είτε στα social media. Αυτή τη φορά, όμως, κατάφερε να γίνει viral, λόγω μιας αντίδρασής της, κατά τη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τη στιγμή που οι “πολίτες” πανηγύριζαν την κατάκτηση της φετινής Premier League, το 21χρονο μοντέλο εντοπίστηκε από τις κάμερες να κοιτάζει επίμονα τον Χουλιάν Άλβαρες και να δαγνώνει τα χείλη της, την ώρα που εκείνος φωτογραφιζόταν με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του και πατέρα της.

Από την στιγμή που το video έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, οι φήμες για την κόρη του Γκουαρδιόλα και τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό, φούντωσαν

To άρθρο Η κόρη του Πεπ Γκουαρντιόλα κοίταζε επίμονα τον Χούλιαν Άλβαρες, δαγκώνει τα χείλη της και το video γίνεται viral δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button