Ειδήσεις Ελλάδος

Εγκαινιάστηκε στην Αστική Σχολή η εικαστική έκθεση: «ΕΥΖΩΝΕΣ / Οι φύλακες των αφανών»

Η ατομική έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “ΕΥΖΩΝΕΣ / Οι φύλακες των αφανών” της φωτογράφου Δήμητρας Χατζηαδάμ, που με σεβασμό ανοίγει στο κοινό των Αικατερινείων, ένα «παράθυρο» στον περίκλειστο κόσμο της Προεδρικής Φρουράς και αναδεικνύει τον άνθρωπο πίσω από την Ευζωνική στολή, εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στην Αστική Σχολή.

Ξεχωριστή διάσταση στην έκθεση έδωσαν συνδημότες Εύζωνες, που υπηρέτησαν με διαφορετικές χρονικές περιόδους, οι οποίοι παρέστησαν στα εγκαίνια και κατέθεσαν με συγκίνηση και γλαφυρό τρόπο, χαρακτηριστικά συμβάντα και στιγμιότυπα από τη θητεία τους.

Στο χαιρετισμό του εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιώργος Τσιαλός τόνισε μεταξύ άλλων, ότι, είναι ξεχωριστή η τιμή και η συγκίνηση που ο Δήμος Κατερίνης φιλοξενεί την σημαντική αυτή έκθεση. Επιπλέον, ευχαρίστησε την κα. Χατζηαδάμ για την συνεργασία στη διοργάνωσή της, ενώ, παρότρυνε μαθητές και μαθήτριες, νέες και νέους να την επισκεφτούν, καθώς ανέφερε: «Ο Εύζωνας είναι ένα σύμβολο παγκόσμιας αναγνώρισης, το οποίο ταυτίζεται με την Ελληνική λεβεντιά και την εθνική αξιοπρέπεια».

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button