Ομορφιά

Σοκάρει συγγενής της Madonna: «H οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο…»

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Συγγενείς της Madonna μίλησαν στη Daily Mail για την κατάσταση της υγείας της, φοβούμενοι ότι η βασίλισσα της ποπ «θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

«Περάσαμε αρκετές ημέρες ανησυχίας», τόνισε ο συγγενής της στη DailyMail, λίγες ώρες αφότου ο μάνατζέρ της ανακοίνωσε στους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη ότι πάσχει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειάζεται χρόνο να αναρρώσει.

«Πιστεύει ότι είναι νεαρή όπως τότε και ότι είναι ανίκητη. Αλλά αυτή η περιπέτεια ήταν ένα σοβαρό ξύπνημα», συμπλήρωσε συγγενής της Madonna στη DailyMail, εξηγώντας ότι η ίδια πίεσε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να ετοιμαστεί για την περιοδεία της.

«Δεν ζει μια υγιεινή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και φαινόταν αδύνατη τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι», συμπλήρωσε.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ σοβαρή στη ΜΕΘ «η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», πρόσθεσε ο συγγενής της και εξήγησε ότι: «γι’ αυτό το κρατήσαμε μυστικό το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα».

«Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει», σημείωσαν οι συγγενείς της, εκφράζοντας τον φόβο τους για την κατάσταση της υγείας της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button