Οικονομία

Η BSH διατηρεί την πρωτιά στην αγορά των οικιακών συσκευών

Ο τζίρος της εταιρείας BSH Οικιακές Συσκευές αυξήθηκε κατά 1,6% το 2023 σε σχέση με το 2022, συνεχίζοντας έτσι να διατηρεί την 1η θέση στην αγορά των οικιακών συσκευών.

Συγκεκριμένα, η BSH Οικιακές Συσκευές παρουσίασε σήμερα (25.4.2024) την πορεία και τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας στην Ελλάδα για το έτος 2023, με αφορμή την παρουσίαση των παγκόσμιων οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου BSH.

Στην παγκόσμια αγορά, η BSH Home Appliances Group σημείωσε συνολικό κύκλο εργασιών (τζίρο) ύψους 14,8 δισ. ευρώ το 2023. Στόχος της είναι να ενισχύσει τη μελλοντική της βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα μέσω των υψηλών επενδύσεων και δαπανών ρεκόρ στην έρευνα και ανάπτυξη.

Η BSH εμφανίζεται αισιόδοξη για το μέλλον, παρά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. «Ακολουθούμε μια στρατηγική προσέγγιση για το μέλλον, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη καινοτομιών σε προϊόντα, την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς επίσης και την ενεργή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες μας.» τονίζει ο Dr. Matthias Metz, Chief Executive Officer, BSH.

Στην ελληνική αγορά, η BSH Οικιακές Συσκευές, αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των μαρκών και των προϊόντων της με βάση την πλήρη κατανόηση των μεταβαλλόμενων προσδοκιών των καταναλωτών.

Το 2023, όπως και το 2022, χαρακτηρίστηκε από αυξητικά ποσοστά και σε αυτό συνέβαλε σημαντικά από πλευράς τεμαχίων στην κατηγορία των ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών και το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την εξαργύρωση των vouchers που έλαβαν οι δικαιούχοι για την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών με νεότερες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές.

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, CEO BSH Οικιακές Συσκευές, χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η BSH προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα.

Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των προσδοκιών και των απαιτήσεων των καταναλωτών και των συνεργατών μας στη λιανική, ακολουθώντας την κατευθυντήρια αρχή μας “Να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στο σπίτι”».

To άρθρο Η BSH διατηρεί την πρωτιά στην αγορά των οικιακών συσκευών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button