lifestyle

Bανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο»

Αποκαλύψεις έκανε η ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια για τον γιο που μεγαλώνει.

«Λατρεύω το γιο μου, δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε εκείνος τέλειος γιος. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος», τόνισε η ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου στο Mega Καλημέρα και πρόσθεσε. «Στις αρχές της καριέρας μου είχαν γραφτεί διάφορα για έμενα που με ενοχλούσαν. Για να απαντήσω σε κάτι δημόσια, πρέπει να θίγει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπρέπεια μου».

«Τα ποστ μου στα social media αφορούν στα επαγγελματικά μου. Η πολλή πληροφορία με «μπουκώνει». Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και να βιώνω έντονα συναισθήματα. Το  “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη», συμπλήρωσε αναφορικά με το φλερτ και τα social media.

Σχετικά με την τηλεόραση είπε: «Η τηλεόραση με ενδιαφέρει πολύ. Εξαρτάται το τι θα έκανα, ανάλογα με το είδος της εκπομπής». 

Για το νέο της τραγούδι αποκάλυψε ότι… «Το τραγουδούσα στο γιο μου όταν ήταν μωρό».

«Από μικρή ήξερα πως αγαπώ την σκηνή και θέλω να βρίσκομαι πάνω σε αυτή. Μικρή ντρεπόμουν πολύ και έκανα με μία λακ στο χέρι σόου μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού μου», κατέληξε.

 

To άρθρο Bανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button