lifestyle

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη κάνει μήνυση στη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη με αφορμή την καταγγελία που έχει κάνει η Ζέτα Δούκα σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί η Δώρα Χρυσικού, ο Νίκος Ψαρράς και η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η Δώρα Χρυσικού έχει κάνει μήνυση στην Φωτεινή Μπαξεβάνη και με τη σειρά εκείνη έκανε μήνυση στη Δώρα Χρυσικού.

Η μήνυση της Δώρας Χρυσικού έχει να κάνει με την κατάθεση της Φωτεινής Μπαξεβάνη στο ΣΕΗ, με τη Χρυσικού να κατηγορεί τη συνάδελφό της για ψευδή κατάθεση, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα.

Πριν από λίγες μέρες, η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι παραπάνω μηνύσεις αφορούν τη συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020 όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο “Το Παγκάκι” και εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

Μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για όσα συνέβησαν στην παράσταση “Closer” το 2008, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ για τον φόβο της να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά την Ιθάκη.

Στη συνέχεια κατέθεσε στο ΣΕΗ η Φωτεινή Μπαξεβάνη η οποία έδωσε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για τη διάθεση της Δώρας Χρυσικού προς τον Γιώργο Κιμούλη.

  

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

To άρθρο Η Φωτεινή Μπαξεβάνη κάνει μήνυση στη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button