Επιστήμη

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Το δικό της δράμα βιώνει η γυναίκα που τα ξημερώματα της Πέμπτης, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, γνωστό για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η γυναίκα που εργάζεται σε σώμα ασφαλείας, αν και διέφυγε τον κίνδυνο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά χτυπήματα, που δεν την κάνουν πλέον αναγνωρίσιμη. Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία σήμερα, το απόγευμα, αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος σύμφωνα με το onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους. Μάλιστα είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Οι Εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν των άνδρα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος απουσίαζαν από το σπίτι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button