Περιβάλλον

Δύο συλλήψεις για επίθεση σε καφετέρια δίπλα στο γήπεδο της Λεωφόρου

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου πρωινές ώρες της Πέμπτης, (10/8) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών, για –κατά περίπτωση- παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Πέμπτης ομάδα ατόμων, επιβαίνοντες σε δίκυκλα μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφού προκάλεσαν φθορές στη γυάλινη πρόσοψη αυτού, αποχώρησαν.

Κατόπιν αναζητήσεων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή των Εξαρχείων δίκυκλη μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Στην κατοχή τους και στο εσωτερικό της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: νάιλον συσκευασία περιέχουσα 3 γραμμάρια κάνναβης ,αναδιπλούμενος σουγιάς, γάντια, κουκούλα τύπου «full face», σφυρί και πένσα, 6 σπρέι και διάφορα αξεσουάρ, αντικείμενα και ρούχα (αυτοκόλλητα, μπρελόκ, μπλούζα κ.α.) με το σήμα ομάδας.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων συνεχίζεται.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button