Τεχνολογία

Δωρεάν WiFi στο Μουσείο Μπενάκη με ταχύτητες έως 200Mbps – Galaksias.gr


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 17:00

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν μέσω Wi-Fi στο δίκτυο νέας γενιάς οπτικών ινών WIND FIBER,  με ταχύτητες που αγγίζουν τα 200 Mbps, προσφέρει η WIND Ελλάς στους επισκέπτες του Μουσείου Μπενάκη. Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το  δίκτυο νέας γενιάς οπτικών ινών WIND Fiber,  οι επισκέπτες του  Μουσείου μπορούν να ‘βιώσουν’ μία ξεχωριστή εμπειρία τέχνης και ιστορίας μέσα από εικονικές εμπειρίες και παραγωγές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality).

 

[xyz-ips snippet=”adnow”]

Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Μουσείου Μπενάκη από την WIND Ελλάς έχει ξεκινήσει από το εμβληματικό κτήριο της Πειραιώς 138 και του του Μουσείου Ελληνικού Πολιτισμού και θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα κτήρια του Μουσείου το επόμενο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μέσος ετήσιος αριθμός επισκεπτών στα παραρτήματα του Μουσείου Μπενάκη που μπορούν να περιηγηθούν και να θαυμάσουν χιλιάδες εκθέματα από όλον τον κόσμο ξεπερνά τις 500.000.

[xyz-ips snippet=”engageya”]

Article inline ad #3

 

Η WIND, ως ένας ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και τεχνολογίας, είναι αρωγός στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας και συμβάλλει σε ένα έργο που δίνει νέες δυνατότητες στο πολιτιστικό τοπίο. Μέσω αυτής της συνεργασίας η εταιρεία μετασχηματίζει ψηφιακά το πολιτιστικό τοπίο, τον τρόπο που το κοινό βιώνει την τέχνη και την ιστορία και κάνει την τεχνολογία σύμμαχο για το πολιτιστικό προϊόν της χώρας.

Article inline ad #4


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 17:00

Article inline ad #5

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button