ΕπικαιρότηταΚυπριακά Νέα

Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES

Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, προσκαλούν το κοινό σε διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, εφήβους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, πολίτες και επαγγελματίες υγείας), την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, ώρα 6:00μ.μ. – 9:30μ.μ. (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 5:45μ.μ.).

Το σεμινάριο “iSAVElives First Responder Education” παρέχεται δωρεάν, με σκοπό την προετοιμασία των πολιτών για ενεργοποίηση και συμμετοχή στο καινοτόμο application iSAVElives. Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε οικογένειες, σχολεία, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς.

Τονίζεται ότι κάθε χρόνο 350,000 συνάνθρωποι μας παθαίνουν καρδιακή ανακοπή (Ευρώπη). Η άμεση έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης από τους παρευρισκόμενους, η έγκαιρη χρήση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η χρήση καινοτόμων εφαρμογών ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πιστοποιημένων Πρώτων Ανταποκρινόμενων της Κοινότητας, αυξάνουν θεαματικά το ποσοστό επιβίωσης των θυμάτων (50-70%), ενισχύοντας καταλυτικά το έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Το σεμινάριο υποστηρίζει μέχρι 1,000 συνδέσεις, έτσι οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να ολοκληρώσουν άμεσα την προεγγραφή στην ιστοσελίδα https://kidssavelives.gr/isavelives-free-webinar.

Η σειρά μαθημάτων και δράσεων αφορά το τριετές μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης του Υπουργείου Υγείας με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVELIVES, για τη Δημόσια Υγεία και τη διάσωση μίας ανθρώπινης ζωής.

(ΑΦ)

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button