lifestyle

Μάργκοτ Ρόμπι: Θέλω να σκηνοθετήσω, είναι μια πολύ ιερή δουλειά

Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη Vogue Αυστραλίας και μίλησε μεταξύ άλλων για την «γοητευτική Γκρέτα Γκέργουιγκ» και το μεγάλο της όνειρο.

Η Μάργκοτ Ρόμπι στην παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για την προώθηση της ταινίας «Βarbie» αποτυπώνει εμφανίσεις σε ροζ αποχρώσεις από την γκαρνταρόμπα τής εμβληματικής κούκλας.

Ωστόσο για το τέταρτο εξώφυλλο της ηθοποιού στην αυστραλιανή Vogue από το διάσημο φακό του Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti) το σκηνικό αλλάζει. Η πρωταγωνίστρια φοράει ρούχα από κορυφαίους οίκους και μόνο στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφίζεται με ένα εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο του διάσημου οίκου Balenciaga με μικρές ροζ πινελιές.

«Θέλω να σκηνοθετήσω. Η συζήτηση με την Γκρέτα Γκέργουιγκ γι αυτό ήταν το πιο σημαντικό κίνητρο», αποκάλυψε η Ρόμπι στη Vogue.

«Για μένα, η σκηνοθεσία είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα και όταν ακούω ανθρώπους να λένε επιπόλαια ”ναι, σίγουρα θα σκηνοθετήσω κάτι”, σκέφτομαι ότι είναι μια πολύ ιερή δουλειά και ελπίζω να έχεις κερδίσει το δικαίωμα να την κάνεις».

Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχε με την Γκέργουιγκ. «Σε αγάπησα αμέσως. Και σκέφτηκα ”θέλω πραγματικά, να δουλέψω μαζί της”.

Χαίρομαι που τελικά έγινε» είπε η σταρ και κατέληξε: «Η Γκρέτα είναι γεμάτη από εξαιρετικές συμβουλές. Θέλω να γίνω σαν εκείνη όταν μεγαλώσω».

To άρθρο Μάργκοτ Ρόμπι: Θέλω να σκηνοθετήσω, είναι μια πολύ ιερή δουλειά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button