Τεχνολογία

Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα και ομιλία για 10 ημέρες – Galaksias Portal News


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 17:00

Η WIND Ελλάς αυτή τη γιορτινή περίοδο δίνει σε όλους τους συνδρομητές της τη δυνατότητα να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με τους αγαπημένους τους, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να απολαύσουν επικοινωνία, συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία χωρίς περιορισμούς, καθώς και επιλογές για τα πιο συναρπαστικά δώρα.

 

10 ημέρες με ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα Data και Ομιλία για όλους

 

Με την εορταστική προσφορά της WIND όλοι οι συνδρομητές της μπορούν να ευχηθούν στους αγαπημένους τους με όποιον τρόπο και όσο θέλουν,  χωρίς να χρειάζεται να επιλέξουν μεταξύ ομιλίας και DATA καθώς τα παίρνουν και τα δύο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 02 Ιανουαρίου 2022*. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δέκα ημέρες, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data Δωρεάν, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες του δικτύου 4G και 5G (αφορά τη χρήση 5G συσκευής πιστοποιημένης στο δίκτυο WIND).

 

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται μέσα από το My WIND App* ή το MyWIND web.

 

Συναρπαστικά δώρα με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE

 

Τα δώρα και οι εκπλήξεις συνεχίζονται και με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE καθώς οι συνδρομητές  μπορούν να επιλέξουν το δώρο που θέλουν για αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τις εξής επιλογές: ένα smartphone Xiaomi 11 Lite 5G, δύο smartphone Samsung Galaxy A12s, ένα Nintendo Switch ή ένα e-scooter Lancia Ypsilon. 

 

Το WIND ONE αποτελεί τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης που προσφέρεται στην αγορά. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία προς όλους, απεριόριστα data, δωρεάν ταχύτητες Fiber έως 100Mbps, αλλά και προνομιακή εξυπηρέτηση, όπως τηλεφωνική εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι και πολλά άλλα.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στo wind.gr, σε ένα κατάστημα WIND ή στο 13800.

 

*02.01 23.59

** App Store, Google Play, HUAWEI AppGallery

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button